A green van with a colorful assortment of fresh vegetables and fruits displayed on its roof.

Leverandør for Danmarks største madkoncepter

Vi varetager logistikken omkring transport, lager, sortering og distribution i hele Danmark på daglig basis for de største leverandører af måltidskasser og vinabonnementer. Har du brug for et professionelt og pålideligt samarbejde? Det første skridt på vejen er en god snak!

A green van covered in fresh fruits and vegetables.

Vi varetager logistikken omkring transport, lager, sortering og distribution i hele Danmark på daglig basis for de største leverandører af måltidskasser og vinabonnementer. Har du brug for et professionelt og pålideligt samarbejde? Det første skridt på vejen er en god snak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *