Ydelser

Transport- og logistik

Vi er altid på farten

Vi står for transporten af madkoncepter og andre forbrugervarer på en abonnementsordning, der skræddersyes efter dine behov. Derudover har vi som transportvirksomhed et speciale i håndtering og levering af alt fra medicin og vin til kød og fisk, hvorfor vi tager alle de nødvendige forbehold. Vi har allerede et stærkt og tæt samarbejde med alverdens leverandører, herunder Retnemt og Kokkens Hverdagsmad, men vil gerne indgå i flere samarbejder.

Når du vælger Sublog som din transportvirksomhed, så sørger vi for, at den samme chauffør tilkobles til ruterne, især med henblik på at minimere tidsomkostningerne og arbejde effektivt.

I forbindelse med håndtering af nøgler til opgange med videre arbejder vi professionelt og tillidsfuldt. Derudover er der mulighed for at følge pakken hele vejen – fra lager til kunde. Dette er især fordelagtigt, når der i forbindelse med kundeservice er behov for billeddokumentation. Hvis jeres kunder ønsker det, kan de tilmed få bekræftelsesmail og billeddokumentation sendt til dem.

(C)SonnMedia_20200709-0017-BU0A4542
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.